می توانید حساب XT.COM خود را از طریق وب سایت رسمی یا اپلیکیشن XT.COM غیرفعال کنید. لطفاً توجه داشته باشید که پس از غیرفعال سازی حساب، امکان بازیابی آن وجود ندارد. پس از غیرفعال سازی، دسترسی به حساب، تاریخچه تراکنش ها یا داده ها در دسترس نخواهد بود. لطفاً با احتیاط
ادامه دهید!
چگونه می توانم حساب XT.COM خود را از طریق رابط وب غیرفعال کنم؟
1. وارد حساب XT.COM خود شوید، روی آیکون پروفایل در بالای صفحه کلیک کنید و سپس گزینه مرکز امنیت را انتخاب کنید.
2.به پایین صفحه اسکرول کنید تا به بخش مدیریت حساب کاربری برسید، سپس روی دکمه حذف در سمت چپ گزینه حذف حساب کاربری کلیک کنید.
3. پس از بررسی کامل شرایط و پیامدهای حذف حساب در صفحه فعلی، روی دکمه حذف حساب کاربری کلیک کنید.
4. احراز هویت دومرحله ای (2FA) مربوطه را تکمیل کنید.
حساب شما با موفقیت حذف شد.
آیا داده های شخصی من همراه با حساب حذف خواهند شد؟
در حالی که حساب شما بنا به درخواست ممکن است حذف شود، لطفاً توجه داشته باشید که XT.COM مطابق با تعهدات قانونی موظف است در برخی شرایط، بخشی از داده های شخصی را برای مدت زمان مشخصی نگهداری کند: طبق الزامات قوانین قابل اجرا مانند قوانین مبارزه با پول شویی و تأمین مالی تروریسم، یا در صورت لزوم برای اعمال حقوق خود در هرگونه دعاوی یا ادعاهای احتمالی آینده. داده های شخصی شما پس از پایان دوره نگهداری اجباری تعیین شده توسط قوانین مربوطه، به طور کامل حذف خواهند شد.
چگونه می توانم حساب XT.COM خود را از طریق اپلیکیشن موبایل غیرفعال کنم؟
1. وارد اپلیکیشن XT.COM شوید، روی آیکون پروفایل در گوشه بالا سمت راست صفحه اصلی کلیک کنید و سپس گزینه مرکز امنیت را انتخاب کنید.
2. در بخش مدیریت حساب ، روی گزینه حذف حساب کاربری کلیک کنید.
3. . پس از بررسی کامل شرایط و پیامدهای حذف حساب روی دکمه حذف حساب کاربری کلیک کنید.
4. . احراز هویت دومرحله ای (2FA) مربوطه را تکمیل کنید و حساب شما با موفقیت حذف خواهد شد.
آیا داده های شخصی من همراه با حساب حذف خواهند شد؟
در حالی که حساب شما بنا به درخواست ممکن است حذف شود، لطفاً توجه داشته باشید که XT.COM مطابق با تعهدات قانونی موظف است در برخی شرایط، بخشی از داده های شخصی را برای مدت زمان مشخصی نگهداری کند: طبق الزامات قوانین قابل اجرا مانند قوانین مبارزه با پول شویی و تأمین مالی تروریسم، یا در صورت لزوم برای اعمال حقوق خود در هرگونه دعاوی یا ادعاهای احتمالی آینده. داده های شخصی شما پس از پایان دوره نگهداری اجباری تعیین شده توسط قوانین مربوطه، به طور کامل حذف خواهند شد.